Pages

Monday, July 4, 2011

PERKEMBANGAN TERKINI AMIR BAKHIYUDDIN SELEPAS PEMBEDAHANAlhamdulillah ...syukur pada Allah..Setelah selesai menjalani pembedahan kini keaadaan Amir Bakhiyuddin semakin stabil dan telah dipindah dari wad icu jantung ke wad biasa..Walaupun masih dengan bantuan oksigen tetapi karg bersyukur perubahan nampak semakin positif..Terima kasih karg ucapkan kepada saudara mara dan sahabat handai yang sentiasa mendoakan keselamatan Amir Bakhiyuddin ...Karg juga berterimakasih tidak terhingga kepada isteri yang sabar menjaga baby walaupun sudah lebih daripada sebulan berada di wad..Harapan karg agar semuanya dipermudahkan oleh Allah dan baby cepat sembuh..

3 comments:

zaid said...

alhamdulillah bertambah baik amir, mmm bila tengok gambar selepas 'operate tu. subhanallah... tesentuh rasa sedih/kesian teramat pada amir, malah tak dapat digambarkan perasaan ayah&mak amir ,mereka saja yang tau. apa-apa pun amir bakhiyuddin kena minum susu selalu,insyaallah minggu depan boleh balik seri manjung.

karg said...

harap2 begitulah ..semoga cepat sembuh dan cepat balik ke Manjung..terimakasih zaid

ieda said...

Alhamdulillah..satu perkembangan yang positif..kepada bacat dan kak dayah, hmm x tau nak susun ayat mcmane, tapi kami turut berbangga kerana kamu berdua begitu tabah dan kuat hadapi semua ujian ini..satu hari nnt Amir pasti akan membaca hasil tulisan ayahnya di blog dan dpt menyelami perasaan ayahnya ketika ini.. betapa tabahnya ayah dan ibu dia dan sentiasa berada disisinya.. raya ni boleh berkumpul ramai2 di kampung..INsya-Allah...